Notícies

Visita per conéixer experiències conjuntes en l’ametller (Múrcia-Gener 2023)

La setmana passada un grup de pagesos i tècnics de l’ADV vam anar a conèixer experiències a la zona de Múrcia-Almeria-Granada. L’objectiu de la sortida va ser anar la de conèixer una projecte de comercialització conjunta d’ametlla i altres fruits secs (Almendrehesa) i conèixer com produeixen en les condicions de secà de la zona. Vàrem […] (...)

Llegir més
1ª trobada amb el sector de l’ametlla

El passat 16 de juny de 2022 vam fer la primera trobada amb el sector de l'ametlla ecològica de l'ADV Ecològica de Ponent. Ens vam coordinar per tal de començar a encaminar un projecte en comú, posar sobre la taula diferents punts a treballar, amb taules reduïdes de diferents temàtiques, i parlar sobre els objectius conjunts! (...)

Llegir més
Jornada ‘Nutrició i sanitat. Podem prevenir plagues i malalties amb la nutrició Vegetal?’

El passat dia 10 de novembre de 2021 vam organitzar una jornada online sobre la relació que guarda la nutrició vegetal i la sanitat dels nostres cultius. (...)

Llegir més
III Jornada demostrativa pel control d’herba en cultius llenyosos

Gran èxit de participació en la “III Jornada demostrativa de maneig d’herba en cultius llenyosos” que vam organitzar el 14 d’octubre de 2021 a l’Escola Agrària d’Alfarràs. (...)

Llegir més
Jornada “Rapinyaires i ratpenats. Com incrementar la seva presència per millorar el control de plagues.”

El 30 d’octubre de 2020 ens vam endinsar en el món dels ratpenats i rapinyaires (...)

Llegir més
Jornada formativa d’apicultura

El 20 de febrer de 2021 vam aprendre algunes de les tasques que cal fer en els nostres eixams. (...)

Llegir més
Ampliem l’equip (Març 2022)

Comença a treballar amb nosaltres una nova tècnica gràcies a la subvenció per a la contractació laboral de persones de 30 anys i més. Durant el més de març ja l’anireu coneixent. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part […] (...)

Llegir més

Som més que ecològics, és la nostra manera de treballar i entendre la pagesia.