Notícies

Jornada formativa d’apicultura

El 20 de febrer de 2021 vam aprendre algunes de les tasques que cal fer en els nostres eixams. Amb l’objectiu que tots els nostres socis siguin més autònoms amb la pol·linització, en Marc ens va ensenyar com partir eixams, com identificar l’abella reina i les obreres i ens vam endinsar en aquest apassionant món de l’apicultura. En pròximes edicions aprendrem a extreure la mel i a fer altres manteniments necessaris per preservar les nostres arnes.La pagesia i les abelles fem tàndem.

Comparteix-ho

Som més que ecològics, és la nostra manera de treballar i entendre la pagesia.

Per fi sembla que arriba el fred, temps que agrada a la familia de les cols.
A la foto la col Kale esplendida a Vilanova de Bellpuig.
#agriculturaecologica #advecologicaponent #calvalls #ecologico #biodinamica #agriculturaorganica #hortaorganica
...

Avui a la jornada shan compartit els resultats de diferents assajos i experiencies sobre la soja ecològica entre altres cultius i hem recollit les necessitats en recerca del sector. Fer trobades on es trobin pagesos, tecnics i investigadors pensem són molt enriquidores i necessàries. Gràcies a totes les persones que heu vingut i participat! Seguim.
#soja #sojaecologica #advecologica #recerca #agricultura #agriculturaecologica #ecologic
...

Ep! vols conèixer noves experiències de com controlar les herbes espontànies en el cultiu de soja ecològica? doncs aquesta és la teva jornada, vine i participa!

T'hi pots inscriure a través de https://ruralcat.gencat.cat/formacio/jornades-tecniques o enviant-nos un e-mail a advecologicaponent@gmail.com

T'hi esperem!
#sojaeco #agriculturaecologica #extensiuseco
...