Agricultoras/es

En esta sección se pueden conocer los proyectos de cada socia y sus productos. Son proyectos bastante singulares y le animamos a descubrirlos. Puede buscarlos por productor o por producto.

En este apartado también podrá conocer aquellas socias y socios que disponen del Sello de Venta de Proximidad Directa.

✅ La venta de proximidad está regulada y permite identificar a los campesinos catalanes que venden ellos mismos los diez productos al público, según el Decreto 24/2013 con el apoyo de la Generalitat de Catalunya.

Somos más que ecológicos, es nuestra manera de trabajar y entender el campesinado.

💥 Des de l`ADV ja fa temps que hem creat un Banc de Maquinària Compartida, on comptem amb algunes màquines que estan a disposició de les nostres sòcies i socis. 🚜🌿🧑🏻‍🌾
D``aquesta manera compartim despeses, manteniment i sobretot coneixement.

💚 Les màquines que es compren a través del Banc de Maquinària son aquelles que, malgrat ésser molt útils, s`empren amb poca freqüència a nivell d`explotació, comportant una despesa difícil d`amortitzar a nivell individual.

Aquesta setmana els tècnics de @saltguiu ens van fer una formació de la "Rinieri" per tal de ser més conscients del seu correcte funcionament, així com adaptar-la de manera correcta a cada cultiu, manteniment, etc.

Moltes gràcies @saltguiu per venir i compartir aquesta estona.

Seguim!
...